Men det var skittent i begge sanser

Han retooled en sliter møbler fabrikk inn i en mager maskin

canada goose billig Jeg er fascinert av folk som kjøper urolige bedrifter, så fikser dem og gjør dem lønnsomme. canada goose billig

canada goose importør norge Caperton har eid Gat Creek møbler, som produserer senger, stoler og bord fra Appalachian kirsebærtrær og sender dem over hele landet siden 1996. canada goose importør norge

canada goose outlet norge ‘Det er ikke mange som er galne nok til å produsere tremøbler i dette landet,’ sa Caperton. ‘Vi er litt galne og har hatt det meste av turen.’ canada goose outlet norge

canada goose norge forhandler [Hans neste karriereflytt kom til ham på en bårer, og nå er det en $ 400 millioner virksomhet] canada goose norge forhandler

canada goose i norge Kelly Tritapoe, venstre, og Virginia Remsburg forbereder stoler for etterbehandling i Gat Creek-fabrikken. (Doug Kapustin / For Washington Post) canada goose i norge

Det tok ham hele en time å bestemme seg for å kjøpe de skremmende møblene.

Det var våren 1995, og Caperton, ivrig etter å teste forretningskoteletter, turnerte Tom Seely Furniture selskapet i Berkeley Springs.

‘Jeg bestemte meg for at jeg ønsket å kjøpe en liten bedrift neste i livet mitt,’ sa Caperton, nå 50. På den tiden analyserte han virksomheter for eiendomsmegul Sam Zell i Chicago mens han jobbet på en mester s i bedriftsadministrasjon om natten. ‘Jeg trodde at produksjonen var annerledes og kult. Jeg ønsket å finne Canada New York City en liten produksjonsvirksomhet jeg kunne kjøpe. ‘

canada goose jakke Skriv inn Tom Seely Møbler. Det var en $ 10 millioner per år virksomhet grunnlagt av en 75 år gammel tidligere Vancouver Air Force med World WarIIs Flying Tigers. Og det trengte å redde. canada goose jakke

canada goose norge ‘Fremstillingsprosessen var en katastrofe,’ sa Caperton. ‘Fabrikken var ikke ren. Det var en Canada goose jakke av sawdust rundt. Men det var skittent i begge sanser. Varelager var over gulvet. Det ble ikke arrangert ting. Det var stikkontakter som var på website here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge gang over alt. ‘ canada goose norge

Caperton var en time i turen da han fikk diagnosen.

canada goose salg ‘Hvis du kan fikse produksjonen i denne operasjonen, gjør den slankere og mer effektiv, kan du generere en masse penger for å betale ned gjelden og ha en lønnsom virksomhet,’ sa Caperton senere. canada goose salg

[Aksjer er hele tiden høye. Er det for sent å komme inn på handlingen?]

Målet var $ 3 millioner sted i de halvfabrikata, usolgte møbler og råvarer som ligger rundt fabrikken. Redusere det med halvparten og holde det på den måten ville kaste av $ 1,5 millioner i kontanter som ville bli brukt til å redusere canada goose outlet i usa gjeld.

På slutten av turen vendte han seg til Seely og sa at han ville flytte til samfunnet og drive virksomheten på en måte som Seely ville være stolt av.

Caperton hadde en annen etterspørsel: Han ville seely finansiere kjøpesummen på 4 millioner dollar.

canada goose norge nettbutikk ekte ‘En, jeg hadde ikke nok penger fra Vancouver,’ sa han. Og to, hvis han ikke ville finansiere meg, ville jeg tro at virksomheten var en tikkende bombe. Jeg kunne gå bort. ‘ canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose dunjakke Seelt enige om en fem års lånekonto for om lag $ 3million. Caperton lånte og satte inn egne penger for å finansiere resten av kjøpet. Han ble eier av Gat Creek møbler i januar 1996. Navnet kom fra en bakgårdsbekken han og en bror sprutet rundt i under barndommen i Charleston. canada goose dunjakke

Caperton gikk på jobb med å rydde opp virksomheten. Han innførte en praksis kalt ‘magert produksjon’ som ble popularisert i forretningssirkler av japansk.

‘I magert produksjon prøver du å eliminere alt kunden din ikke betaler deg for,’ sa han.

Med andre ord, gjør ting så effektivt som mulig og få det ut døren til kundene.

[Planen: Du kommer over en frykt for offentlige taler og hun får millioner.]

canada goose norge nettbutikk Elektriske kostnader ble barbert. canada goose norge nettbutikk

Gulvene ble feidet, og så ble savsmeltet brukt til å drive Canada’s varmeanlegg.

Nye klemmer ble kjøpt for å kutte i halvparten av tiden det tok å gjøre noen stykker.

Han moderniserte butikken med spray booths og bakovner. Han installerte støvsamlere som holdt luften ren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *